Inauguració de Camper Diem

Posted on abr 10, 2014

Una nova empresa, Camper Diem, va inaugurar el passat dissabte 5 d’abril al carrer Buxeda 203 de Sabadell.

Camper Diem és la botiga especialitzada en furgonetes camper del grup Central del Caravaning, empresa referent en aquest sector. Amb la intenció d’oferir tot el ventall d’opcions per aconseguir la furgoneta desitjada i de cobrir totes les necessitats que pot tenir l’usuari d’una fugoneta camper disposen de taller, exposició i venda de furgonetes, botiga d’accessoris i són distribuidors de les furgonetes de la marca ADRIA. Un espai especialitzat en les furgonetes camper, únic a Catalunya.

El local, decorat amb un mural impressionant d’un bosc màgic, convida a passejar-hi, descobrir o apendre més sobre el món de les furgonetes camper, i aquest dissabte, desprenia l’ambient que es mereixia la festa d’inauguració, amb un bon programa d’actes: Xocolatada de bon matí, el Jaume Ibars que amb la seva guitarra va fer ballar petit i grans, i va dinamitzar la tallada oficial de la cinta, la lluïda actuació dels Castellers de Sabadell, pica-pica i una tirolina per a la canalla, van fer que tots els assistents gaudissin i compartissin la il.lusió d’aquest nou projecte.

Tot això per desitjar molta sort als dos socis que constitueixen l’empresa, Albert Boada i Jordi Llorens, que amb el crit Camper Diem ens animen a aprofitar cada desplaçament per gaudir d’una experiència de lleure: de mar o de muntanya, de tranquil.litat o d’activitat, d’un dia o d’unes vacances. Segons ells, Camper Diem és viure cada parada del camí. Sense reserves. Improvitzada o planificada. A on i quan es vulgui!