Ford Custom Camper amb disseny diferent

Furgoneta camper Ford Transit Custom que hem fet mantenint el seient original (estalvi de 4.000 euros), mantenint la visibilitat de totes les finestres i amb molt d’espai.

Cada projecte de camperització que surt de Camper Diem és diferent, adaptant-nos a les necessitats de cada client.

Al nostre blog ja us vam explicar perquè la Ford Transit Custom és una molt bona elecció per camperitzar

D’aquest projecte destaquem:

Mantenim el seient de sèrie:

Aconseguim un estalvi de 4.000 euros en la camperització mantenint el seient de sèrie i incorporant un llit plegable per dos persones, amb un sistema ràpid i fàcil de desplegar, i que en la posició de ruta proporciona una prestatgeria al maleter on desar el matalàs mantenint un espai per maletes ben gran.

Veieu el procés en fotos:

No cobrim les finestres amb el mobiliari:

En aquest cas gairebé tot el mobiliari queda per sota de les finestres fent que no perdem visibilitat a l’interior i així, assentat al darrera, no et perds cap detall del paisatge.

Il·luminació led regulable:

Tota la il·luminació és de tipus led amb diferents punts per aconseguir gran quantitat de llum a tot l’habitacle i a la porta del maleter. Amb els leds obtenim un consum molt reduït i la possibilitat, com en aquest cas, d’incorporar un dimmer amb comandament a distància que ens permet encendre-les i regular la intensitat de la llum.

Sostre elevable:

Amb el sostre elevable aconseguim més espai a l’habitable per estar tranquilament de peu i a l’hora d’anar a dormir només d’abaixar la fusta, qe incorpora uns amortidors hidràulics, per disposar d’un segon llit. En aquest cas aquesta camper disposa de 4 places tant per dormir com per anar en ruta.

Molt espai per emmagatzemar:

Amb aquest disseny el fet de no perdre les finestres no suposa perdre espai per guardar tot el que necessites a la teva ruta. Disposes d’infinitat d’armaris tant a l’habitacle com al maleter.

Tot el que necessites:

Disposa de zona de cuina amb àmplia zona per cuinar, pica i nevera amb congelador. També disposa de sortida d’aigua al maleter amb dutxa i calefacció. A la zona de cuina trobareu indicadors de nivells d’aigua i de la bateria, sortides de 12V i el panell de control de la calefacció autònoma Webasto.

Fàcilment convertible en furgoneta de càrrega:

Els seients de sèrie són desmontables i el llit que hi hem incorporat també. Això permet desmontar-ho i convertir la furgoneta camper en una furgoneta de càrrega. Treballa entre setmana amb ella i gaudeix dels caps de setmana fent rutes amb família i amics.

llit-4-ford-custom-camper_mini

Esperem que aquesta distribució us agradi. Contacta’ns per dissenyar amb nosaltres la teva furgoneta camper!