Camper Diem som una cooperativa que neixem el 2015, fruit de la conversió d’una societat d’autònoms que el 2013 van iniciar un projecte d’empresa de camperitzacions de furgonetes. A la primavera del 2015 enstransformem en societat cooperativa amb tres socis i hem crescut fins que, a dia d’avui, comptem amb unequip de 10 persones.

Com a cooperativa incorporem valors socials i de democràcia interna, ja que entenem que han de ser uns valors tan importants com la mateixa producció. D’altra banda, allà on ens és possible, prioritzem el treball conjunt amb altres empreses cooperatives, d’àmbit local i nacional prioritàriament, perquè apostem per un model productiu just amb les treballadores i respectuós amb el territori. En aquest sentit, gràcies a la qualitat del servei que oferim i a l’alça en la demanda de productes relacionats amb les activitats d’oci, hem esdevingutuna de les empreses més importants del nostre sector, i que aposta per l’economia social. És per això queformem part de la Federació de Cooperatives de Catalunya i del Gremi de Caravanning de Catalunya.

La nostra feina principal és la transformació de furgonetes en vehicles vivenda. D’aquesta manera, en el nostre taller, oferim als nostres clients un gran ventall de possibilitats per tal de transformar el seu vehicle, ja que comptem amb un equip multidisciplinar de professionals que poden realitzar projectes a mida -o més genèrics adaptats a cada tipus de vehicle-, aportant així a cada producte exclusivitat i adaptant-lo a les necessitats del client. En aquest sentit combinem el treball artesanal, les tècniques més modernes i un alt contingut creatiu en el disseny de cada camperització, cercant la plena satisfacció dels nostres clients i reivindicant l’escalfor social del nostre projecte.

Paral·lelament, estem treballant en un projecte pioner que rep el suport del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya per a desenvolupar vehicles camper amb motoritzacions ECO, híbrides, de gas i elèctriques.

Per tot això, la nostra feina va encarada a totes aquelles persones que volen gaudir de l’entorn interferint-hi el mínim possible oferint, en aquest sentit, un producte respectuós amb el medi ambient i apostant per un model turístic de baix impacte i amb consonància amb la natura.

 

P1070165 P1070158 P1070207 P1070188 P1070185